1 Nis 2020

Kalbimden hareketle hizmet ediyor, herkese ilham ve güç veriyorum; fark yaratıyorum.

Koronavirüs (COVID-19) önlemleri gereği stüdyolarımızı kapatalı tam 4 hafta oldu. Sizleri çok özledik. 4 hafta önce bambaşka gündemleri takip ediyor, bambaşka özlemleri taşırken, 16 Mart akşamı hem Cihangir Yoga olarak hem de ülke olarak bir anda bambaşka bir varoluşa geçtik.

Sevgili Cihangir Yoga Ailesi, 

 

Koronavirüs (COVID-19) önlemleri gereği stüdyolarımızı kapatalı tam 4 hafta oldu. Sizleri çok özledik. 4 hafta önce bambaşka gündemleri takip ediyor, bambaşka özlemleri taşırken, 16 Mart akşamı hem Cihangir Yoga olarak hem de ülke olarak bir anda bambaşka bir varoluşa geçtik. Korku ve kaygınızı bizler de hissediyoruz. Belirsizlik içerisinde varolmayı hep birlikte öğreniyoruz. 

 

Sizlerin de istekleri doğrultusunda, hocalarımızla canlı platformlarda buluşmak isteyen ve iletişim halinde olmak isteyen öğrencilerimize hizmet verebilmek için, Online bir canlı ders programı oluşturduk. İstanbul, Ankara, Antalya, Bolu, İzmir, Viyana, Londra, Lüksemburg, Almanya ve pek çok ülke ve şehirden bu derslere katıldığınız için çok teşekkür ederiz. Geri dönüşlerinizden aldığımız güç ile atölye ve uzmanlık programlarımızı da online ortamda, coğrafi sınırların ötesine taşımaya başlıyoruz. 

 

Yine You Tube kanalımızı 1 aydır her gün yeni videolarla besliyoruz. Çok şanslıyız ki; YOGA bizi her koşulda bir arada tutmaya yardım ediyor. Sizlerden gelen teşekkürleri, geri dönüşleri, yoganın bu süreçte sizlere ne kadar yardım ettiğini okuyor, duyuyor ve bu yorumlarınızdan devam etme gücü kazanıyoruz. Lütfen bizlerle iletişim halinde kalmaya devam edin, sevdiklerinizle, ihtiyacı duyan herkesle pratiklerimizi paylaşın. 

 

Bundan yaklaşık 2 sene önce, tüm Cihangir Yoga ortakları, çalışanları bir araya gelip kalbimizdeki niyeti en iyi özetleyen kelimeleri birleştirerek bir mantra da buluşmuştuk;

 

Kalbimden hareketle hizmet ediyor, herkese ilham ve güç veriyorum; fark yaratıyorum.

 

Mantramız bizlere yaşadığımız bu süreçte de sizlere hizmet etmeye devam ettirme ruhunu taşıyor. 

 

Tüm dileğimiz ve istediğimiz, en kısa zamanda sizlerle stüdyolarımızda tekrar buluşabilmek. Aynı zamanda yaptığımız online derslerde her zaman sizinle birlikte olmaya devam edeceğiz. Tekrar görüşene kadar, yoga pratiğinize devam edin, meditasyon yapın, iyi beslenin iyi uyuyun ve kahkaha atmayı unutmayın !   

 

Kendinize ve bağışıklık sisteminize çok iyi bakın.

Matta görüşürüz,

Sevgi ve Işıkla,

 

Alev Belviranlı

Cihangir Yoga Yönetici Ortağı