17 Eyl 2020

Yeni Sezon Yeni Deneyimler

Her Eylül ayında olduğu gibi bu sene de yepyeni bir sezona merhaba diyoruz. Bu sezon diğerlerinden çok farklı ancak kendi heyecanını da beraberinden getiriyor.

Sevgili üyemiz,

Her Eylül ayında olduğu gibi bu sene de yepyeni bir sezona merhaba diyoruz. Bu sezon diğerlerinden çok farklı ancak kendi heyecanını da beraberinden getiriyor.
Cihangir Yoga olarak, varolan kurallar gereği Caddebostan stüdyomuza, önceden rezervasyon ile kısıtlı sayıda öğrenci alıyoruz. Ancak, biliyoruz ki bizimle pratik yapmak isteyen çok sayıda öğrencimiz ya da bizimle tanışmak isteyen ve henüz derslerimize katılmamış çokça yoga sever var. Sizlere Yeni Normal koşullarında yepyeni deneyimler sunabilmek için kendimizi geliştirmeye ve yeni deneyimler yaratmaya devam ediyoruz.

STÜDYO PROGRAMIMIZ YENİLENDİ

Caddebostan stüdyomuzun ders programı 14 Eylül itibariyle yenilendi. Haftada 45, ayda 180 stüdyo dersi ile sizlere en zengin seçenekleri sunmaya devam ediyoruz. Ayrıca programımıza CY Restoratif gibi yeni sezon pratikleri eklendi. Lütfen programımızı inceleyin.

CANLI YAYIN PROGRAMIMIZ ZENGİNLEŞTİ

Stüdyomuza gelemeyen üyelerimiz için Canlı Yayın derslerimizi tamamen yeniledik. Canlı yayın derslerimizi ikiye ayırdık. Canlı yayın derslerimizi hocalarımız kendi evlerinden ya da stüdyomuzdan veriyorlar. Stüdyomuza yerleştirdiğimiz ekipmanlarla yüksek görüntü ve ses kalitesi ile tamamen interaktif bir deneyim sunuyoruz. Hibrid olarak nitelendirdiğimiz ilk uzmanlaşma programımızı da geçtiğimiz haftasonu başlattık. Türkiye dışında, çeşitli ülkelerden bağlanan katılımcılarla stüdyomuzun içerisinden adeta bir olduk. Yeni uzmanlaşma programlarımız ve atölyelerimizi anons etmeye devam edeceğiz. Lütfen takipte kalın.

İSTİNYE VE FINDIKLI ÜYELERİMİZE

Sizlerden gelen sayısız mail ve telefona tüm çabamızla yanıt vermeye çalışmaktayız. Herşeyden önce bize bu denli ilgi gösteren tüm üyelerimize gönülden teşekkür ederiz. Biz de sizlerle buluşmayı çok özledik. Ancak, mevcut ksııtlamalar nedeniyle stüdyolarımızı ne zaman açacağımız bizler için oldukça kritik bir karar. Her stüdyomuzun fiziksel koşulları, üye profili birbirinden oldukça farklı. Bu sebeple mevcut koşullarda İstinye ve Fındıklı şubemizin açılışı için sizlere bir anket formu yolladık. Cevaplamanız ve bizlere görüşlerinizi iletmeniz çok yardımcı olacak. Birlikte en doğru kararı vereceğimize inanıyoruz. 

 

Yeni Sezonda Yeni Deneyimlerle Buluşmaya Devam Edelim 

Alev 

Cihangir Yoga Stüdyo Direktörü / Ortağı