10 Mar 2020

Herkes İçin Sağlık!

Topluluğumuzun sağlığı ve güvenliği açısından ortak alanlarda farkındalıkla hareket etmemiz yönünde sizlerin de yardımını rica ediyoruz.

Sevgili Cihangir Yoga Ailesi,

Topluluğumuzun sağlığı ve güvenliği açısından ortak alanlarda farkındalıkla hareket etmemiz yönünde sizlerin de yardımını rica ediyoruz. 

Stüdyolarımızda, son dönemde tedirginlik yaratan virüslerden korunmak için, mümkün olduğunca sıkı önlemler almaktayız. Sizlerin de katkıları topluluğumuzun sağlıklı bir şekilde yoga pratiğine devam edebilmesi açısından önemli. 

 HERKESİN SAĞLIĞI İÇİN ORTAK ALANLARDA 

FARKINDALIK İLE HAREKET EDİN

• Tüm stüdyolarımızda lavabolara ve ortak alanlara antiseptik solüsyonlar koymuş bulunmaktayız. Bu solüsyonları sık sık kullanmaktan çekinmeyin. 

• Tüm ekibimize ve hocalarımıza ellerini sık sık yıkamaları yönünde bilgilendirme yaptık. Siz sevgili öğrencilerimize de, virüslerden korunmanın en önemli şartı olan, sık sık el yıkanmasının önemini hatırlatırız. 

• Matlarımız periyodik olarak temizlenmektedir. Bu hassas dönemde mat temizleme sıklığımızı arttırdık ve kullandığımız solüsyonları daha etkili bir temizlik için değiştirdik.

• Tüm stüdyolarımıza da yeni antiseptik solüsyonlar koyduk. Lütfen derslerde önce ve sonra kendi matınızı bu solüsyonlarla temizleyin. Hassasiyetiniz çoksa kendi matınızı veya havlunuzu da getirebilirsiniz. 

• Hasta hissediyorsanız ateş, burun akıntısı veya öksürüğünüz varsa lütfen evinizde dinlenmeyi seçin. Cihangir Yoga You Tube kanalımızda farklı seviyede öğrencilerimiz için Yoga Videoları koyduk. Evinizde Cihangir Yoga you tube kanalından pratiğinize devam edebilirsiniz. 

 • Hasta değilseniz Yoga pratiğinize devam edin. Yoga'nın bağışıklık sistemini destekleyen mükemmel bir pratik olduğunu unutmayın. 

Mat’ta görüşmek üzere!

Sevgilerimizle,

Cihangir Yoga