15 Haz 2020

Stüdyomuzda aldığımız önlemlerden haberdar mısınız?

Sağlık Bakanlığı salgın yönetimi genelgesi doğrultusunda tüm stüdyolarımız dezenfekte edilmiştir.

Sevgili üyemiz,

*Sağlık Bakanlığı salgın yönetimi genelgesi doğrultusunda stüdyomuz her dersten sonra temizlenmekte ve dezenfekte edilmektedir. 

*Stüdyolarımıza sosyal mesafe kurallarına göre kısıtlı sayıda öğrenci alınmakta ve soyunma odalarında ise aynı anda en fazla 2 kişi kabul edilmektedir. Ortak alanların kullanımını minimumda tutmak için seanslara hazır gelmenizi rica ediyoruz. Mat dizilimi ise önceden belirlenen işaretli alanlara yapılmaktadır.

*Stüdyoya sadece Maske ile giriş yapabilirsiniz. Personelimiz maske ve koruyucu ekipman kullanmaktadır. Pratik esnasında maske zorunluluğu yoktur ancak pratik haricinde ortak alanlarda maske takmayı unutmayın. 

*Tüm seanslar Bakanlık Kısıtlamaları gereği 60 dakika olup 60 dakikalık seans aralarında stüdyo havalandırılıp ve dezenfekte edilmektedir. Stüdyomuzun havalandırma sistemi %100 temiz hava ile çalışmaktadır. 

*Herkesin rahatlıkla ulaşabileceği noktalarda el dezenfektanları bulunmaktadır. 

*Seans esnasında destekleyici yoga ekipmanları kullanılmamaktadır. Kendi matınızı veya mat havlunuzu ve kendi kişisel ekipmanlarınızı getirmenizi rica ediyoruz.

*Stüdyo girişlerinde ateş ölçümü yapılmaktadır. Havlu, cam bardak ve dergi gibi ortak kullanıma açık materyaller stüdyolarımızdan kaldırılmıştır. Su sebili kullanılmamaktadır. Kendi mataranızı getirmenizi öneriyoruz

* Seanslara Rezervasyon yaparak gelmeniz işleyişi kolaylaştıracaktır. Seanslarda kısıtlı sayıda öğrenci alındığından, web sitemiz ya da Cihangir Yoga app üzerinden rezervasyon yaparak seanslara gelmenizi rica ediyoruz. Rezervasyonlarımız pratikten 24 saat önce açılmaktadır. Gelemeyeceğiniz durumlarda lütfen rezervasyonunuzu iptal edin. Her ders için sistemimizde yedek bekleme listesi vardır. Siz iptal ettiğinizde derse girmeyi bekleyen başka bir üyemize yer açılacaktır.

* Stüdyoya gelemediğinizde derslerimizin tamamına yakınını Canlı Yayınladığımız online web sitemizden takip edebilirsiniz
 

#CYLovesYou

Matta görüşmek üzere!