13 Mar 2020

Üyelik Dondurma ve Stüdyolarımızdaki Yeni Önlemler Hakkında

Koronavirüs (COVID-19) ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz.

Sevgili üyemiz,
 
Koronavirüs (COVID-19) ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Cihangir Yoga olarak Avrupa’da ilk vakanın tespit edilmesinin ardından stüdyolarımızda hijyen kurallarımızı artırmış, bununla ilgili ayrıntılı bilgilendirmeyi ise siz değerli üyelerimize yolladığımız e-bülten’de paylaşmıştık, paylaşmaya da devam edeceğiz. Cihangir Yoga olarak, Yoga’nın şifasına özellikle bu zor zamanlarda daha fazla ihtiyaç duyulmasının bilinci ve inancı ile stüdyolarımızı, mümkün olduğu sürece, açık tutma kararı aldık. 

Gelişmeleri yakından takip etmeye devam ederken geldiğimiz noktada, grup derslerine katılma konusunda kaygı duyan üyelerimiz varsa 15 gün süreyle üyeliğinizi dondurma konusunda sizlere yardımcı olacağımızı bildirmek isteriz. Üyeliğinizde dondurma hakkı olup olmamasından bağımsız, bu Cihangir Yoga’nın üyelerine tanıdığı bir haktır. Üyeliğinizden kaynaklı kendi dondurma hakkınızı yine dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Eğer herhangi bir kaygı duyuyorsanız ve grup derslerimize bir süre ara vermek istiyorsanız lütfen info@cihangirdb.com adresine, üyeliğinizin dondurulmasına ilişkin mail atmanız durumunda 15 günlük dondurma süreniz hemen devreye alınacaktır. 

Gelişmeler neticesinde gerekli görüldüğü takdirde bu süre uzatılabilecektir. 

Hasta olan ya da hasta olduğundan şüphelenen üyelerimizden derslere gelmemelerini özellikle rica ediyoruz.

Her öğrencimize alan tanıyabilmek için derslerimize aldığımız öğrenci sayısını kapasitesini %50 azalttığımızı da bilmenizi isteriz. Bu nedenle Cihangir Yoga App’den derslere rezervasyon yaptırtmanızı tavsiye ederiz. 

Diğer yandan derslere gelen üyelerimizin kendi matlarını getirmelerini rica ediyoruz. Matınız yoksa havlu getirip CY matlarının üzerine koyabilirsiniz. Ya da dükkanlarımızdan size özel mat satın alabilirsiniz. Her türlü mat alımınızda %20 indirim yaparak sizlere destek olacağız. 

Eğer CY matlarını kullanıyorsanız, kullanımdan önce ve sonra sağladığımız antiseptik spreylerle mutlaka temizleyiniz.

Cihangir Yoga olarak, her zaman topluluğumuzu desteklemek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Unutmayalım ki yoganın özellikle bağışıklık sistemini destekleyici özelliği pek çok araştırmada ortaya kondu. Bu sebeple, gerekli farkındalıkla hareket ederek pratiklerimizin sağlıklı şekilde sürdürülmesine katkıda bulunabiliriz.  

Bu süreçte, gösterdiğiniz özen ve iş birliği için hepinize teşekkür ederiz.

Daha önce yaptığımız bilgilendirme mailini de CY Blog’a yükledik buradan ulaşabilirsiniz. 

HERKES İÇİN SAĞLIK!
https://www.cihangirdb.com/blog/cihangir-yoga/herkes-icin-saglik
 
Sevgilerimizle,
Cihangir Yoga