Dylan Werner Yeniden Cihangir Yoga’da! -ERTELENDİ

Güçlü pratiği, zekice hazırlanmış ve farkındalık dolu anlatımı ile dünya çapında yakından takip edilen yoga uzmanı Dylan Werner Temmuz’da Cihangir Yoga'da.

Dylan Werner Yeniden Cihangir Yoga’da! -ERTELENDİ

03 Temmuz 2020 - 05 Temmuz 2020
İstanbul
Koç Spor Kulübü, İstinye
  • Etkinlik Süresi : Cuma: 18:00 -21:00, Cumartesi: 10 :00- 13.30, Pazar 15:30-19:00
  • CANLI
  • (0212) 277 11 90

Etkinlik Detay Bilgi

Dylan Werner Yeniden Cihangir Yoga’da!

3-5 Temmuz 2020

Koç Spor Kulübü, İstinye (Cihangir Yoga İstinye’nin yanı) 

Güçlü pratiği, zekice hazırlanmış ve farkındalık dolu anlatımı ile dünya çapında yakından takip edilen yoga uzmanı Dylan Werner Temmuz’da Cihangir Yoga misafirliğinde Türkiye'de.


Hangi seviyede olursanız olun Dylan ile pratiğinizi geliştirecek ve ilhamla dolacaksınız.

Kinetik Yükseliş - Miyofasiyal Meridyen Dizilimi Vinyasa Dersi

3 Temmuz Cuma, 2020 // 18:00 - 21:00

Bu dinamik vinyasa dersi, antagonistik çizgiler ile kendi kendini dengeleyen çizgiler arasında bir denge oluşturmak için akıllı miyofasiyal meridyen diziliminden oluşur. Güvenli ve yüksek etkili bütünsel bir yaklaşımla fasiyal özellikleri teşvik ve inşa etmeye, kuvvet ile birlikte gelişime olanak sağlayan mobiliteyi artırmaya odaklanıyoruz. Bunları, kinetik özgürlüğü geliştirmek için mekansal farkındalık, denge ve tam kapsamlı hareket pratikleriyle birleştiriyoruz. Çalışma boyunca üzerinde değişiklik yapıp oynayabilmeniz için sunulan seçeneklerle zorlu kol dengelerine ve el duruşlarına doğru ilerleyeceksiniz. Bu uygulama sadece fiziksel değildir; gelişme ile derinlik için alan mücadelesi arasındaki dengeyi keşfederken aynı zamanda kendinizi de iyileştireceksiniz.

Tüm seviyelere uygundur

 

El Duruşu Okulu (1. Bölüm - Düz el duruşunu bulmak)

4 Temmuz Cumartesi, 2020 // 10:00 - 13:30

Düz el duruşu bulma arayışı, denge ve formun kusursuzluğuna yönelik sonu olmayan bir yolculuktur. Derse omuzları etkin olarak nasıl açacağımızı, ellerimizi ve bileklerimizi nasıl güçlendireceğimizi öğrenerek başlıyoruz; aynı zamanda ı sınma ile birlikte el duruşlarına avantaj sağlayan ve sağlam bir el duruşu yapabilmek için gerekli olan çeşitli biçimlerde vücudu açmayı araştırıyoruz. Daha sonra, el duruşlarının fizyolojisi ve anatomisini öğrenmeye geçiyoruz ve daha sağlam ve güzel bir el duruşu yapmak için yapı ve stabilite yaratarak çok sayıda partnerli ve tekli egzersiz aracılığıyla vücut anlayışımızı nasıl tatbik edeceğimizi öğrenmeye geçiyoruz. Bu atölye, formlarını mükemmelleştirmek için el duruşu yapma yolculuğuna çıkan yeni başlayanlardan deneyimlilere kadar herkes için mükemmeldir.

Tüm seviyelere uygundur

 

Esneklik Fizyolojisi

4 Temmuz Cumartesi, 2020 // 15:30 - 19:00

Esnekliğinizi güvenli ve etkili bir şekilde nasıl artıracağınızı anlamanın zorluğu aslında kavramları anlamanın kolay olmamasından değil, birçok başka faktörün esnekliğe katkıda bulunması yüzündendir. Bu atölye çalışması, çabalarınızı en üst düzeye nasıl çıkaracağınızı anlamanıza yardımcı olacaktır. Kurs sırasında esneklik, viskoelastisite (yavaş ve hızlı özellikler), plastisite, kayma ve yeniden modelleme gibi myofazyanın ne olduğunu ve genetiğimizin esnekliğimizde nasıl önemli bir rol oynadığını anlamak için dersler ve uygulamalar yapacağız. Aktif ve pasif germe, monoartiküler ve poliartiküler germe ile ilerleyip aralıklı nöromüsküler aktivasyon fizyolojisi ve pratiğiyle sonlandıracağız. Atölye son derece bilgilendiricidir ve zihin ile bedeni tam anlamıyla esneklikle tanıştıracaktır.

Tüm seviyeler için uygundur

 

El duruşu Okulu (2. Bölüm - Şekiller, Girişler ve Geçişler)

5 Temmuz Pazar, 2020 // 10:00 - 13:30

2. bölümde, basit bir el duruşundan hareket edip, elleri nasıl güzel bir şekilde dengeleyeceğimizi ifade etmeye geçeceğiz. Bir yandan çaba sarf etmeden hareket etmemizi sağlayan teknikleri anlarken, diğer yandan da şekilden şekle akmayı, el duruşu hattımıza kesinlik ve zarafetle girebilmeyi öğreneceğiz. Bu atölye çalışması, gelişmiş bir el dengeleme uygulaması için gereken gücü ve dengeyi oluştururken, eğitimde ağırlıklı olarak kesin uygulamalara veya kinestetik farkındalığa odaklanmaktadır. Bu çalışma, 1. bölümün devamı niteliğindedir ve daha çok el duruşunda orta ve ileri seviyede olan katılımcılara odaklanmaktadır.

Orta / İleri Seviye

 

Prana Derin Dalış

5 Temmuz Pazar, 2020 // 15:30 - 19:00

Prana odaklı bir uygulamanın derin yolculuğu ile meditatif nefes ve harekete derinlemesine bir dalış yapacaksınız. Bu atölye çalışması, sıralı, enerjik bir pranayama nefes akışı ile başlayacaktır. Bu ayrıntılı derste, uygulamanın hem batının fizyolojik ve anatomik özelliklerine hem de doğunun manevi, meditatif özelliklerinin yanı sıra Kumbhaka’ya (nefes tutma) derinlemesine odaklanan pranayama tekniklerini ve faydalarını keşfedeceğiz. Sonra bu iki uygulamayı, prana vayus mudralarını yaparken nefesi tutmaktan harekete ilerleyen derin enerjik bir akışta bir araya getireceğiz. Sonrasında atölye daha derinlere dalıyor ve zihni ve miyofasyal meridyenleri genişletmeye odaklanan alanlara gidiyor. Bu spesifik nefes tutma tarzını aktif esneme ile birleştirdiğimizde, bir yandan kendimizi parasempatik sinir sistemine bırakmamıza imkan verirken, diğer yandan da  hareket açıklığımızı arttırıp, eklem sağlığını ve sinir sistemi işlevini teşvik edip kumbhaka pranayamalarımızdan faydalanmamızı sağlıyor. Bu çalışma bizi derin bir meditatif iyi hissetme haline sokacak güçlü iç gözlem içeren bir yolculuktur.

Tüm seviyeler için uygundur.

* Detaylı bilgi ve kayıt için info@cihangiryoga.com veya +90 539 572 84 37